+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: Saç dökülmesine ne iyi gelir?

Kayıtsız Üye
    Misafir

Standart Saç dökülmesine ne iyi gelir?

Henüz 34 yaşındayım ama saçlarım iyice seyrekleşti. Tepemde neredeyse hiç saç kalmadı. Tamamen kel olacağım bu gidişle.

Yok mu bunun bir çaresi? Saç dökülmesini nasıl durdurabilirim?

batari
    Misafir

sizdeki saç dökülmesi neden çok bilmiyorum ama stres çok etkiliyor saç dökülmesini. stresli bir işiniz ya da aşantınız varsa bundan çok dökülüyor olabilir.

Canan
    Misafir

Saç dökülmesine karşı atkuyruğunun iyi geldiğini duymuştum. Hatta atkuyruğu ile ısırgan otunun kökü karıştırılarak yapılan terkip saça sürülürse iyi geldiği söyleniyor. Bir yakınım, zeytinyağı ile sarımsak ezerek saçının dökülen yerlerine sürmüştü, bir süre sonra dökülen saçları, eskisi kadar gür olmasa da çıkmaya başladı.

aslı
    Misafir

Standart saç dökülmesi

mucizevi bir şey buldum problemi olan herkesin denemesini isterim saç dökülmesine son verecek bir şey sanırım iran üzerinden geliyor saçsız kalan bölgelerde bile saç çıkartıyor kesin denemelisiniz ben aldım kardeşim kullanıyor henüz 25 yaşında saçları aşırı döküldü yeni saçlar çıktı şu an problemi kalmadı gibi birşey hala kullanıyor yakında eskisi gibi saçları olacak şimdiden bile çok mutlu sorunu kalmadı

pol
    Misafir

Standart sag

sac ve vucutaki kil dokumu nedeni

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler